PALVELUT


Ruoveden Väri ja Pinnoite

Olemme avanneet uuden maali- ja pinnoitekaupan Ruovedelle osoitteeseen Teollisuustie 1. Valikoimamme sisältää maalit ulos ja sisälle, terassiöljyt, laastit sekä näihin tuotteisiin sopivat työkalut. Lisäksi meiltä löytyy mallit lattiamateriaaleihin, tapetteihin sekä laattoihin, ne ovat kuitenkin tilaustuotteita. Meiltä myös nestekaasut!

Olemme aloittaneet yhteistyön To-Rent Oy:n kanssa, joten jatkossa kauttamme onnistuu myös koneiden vuokraus. Saatavilla mm. akkukäyttöisiä käsityökaluja, uppopumppu, maantiivistäjä sekä Hiltin poravasara. Onnistuu myös isompien koneiden vuokraus henkilönostimista kaivinkoneisiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä! (Koneiden vuokrauksissa vain korttimaksu).

Olemme avoinna arkisin klo 7-17 ja lauantaisin klo 9-13.

Myymälän puh 040 653 8819

Rakennustyöt

Kaikki kodin rakennustyöt pohjista pintoihin, uudiskohteissa sekä vanhojen kunnostuksessa. Ulko- ja sisämaalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, paneloinnit yms. 

Peltityöt

Peltitöinä piippu- ja ikkunapellitykset sekä kipinäpellit. 

Kodin säilytysratkaisut 

Kodin säilytysratkaisut kuten keittiökalusteet, komerot, liukuovet ja kylpyhuonekalusteet. Hoidamme suunnittelun (yhdessä asiakkaan kanssa), kasauksen sekä asentamisen.

Metallityöt

Metallitöinä tarjoamme hitsausta sekä koneistusta.   

Koneurakoinnit

Koneurakointina valikoimaamme kuuluu lumenaurakset, lanaukset, liukashiekoitukset, pientareiden niitot sekä maansiirrot.

Kaasun myynti

Myymme myös Linden teollisuus- sekä nestekaasuja osoitteessa Pöytäniementie 186, Ruovesi. Varmistathan ennen tuloasi, että paikalla on joku numerosta 040 411 4549

Olemme siirtäneet nestekaasut ainakin kesän ajaksi osoitteeseen Teollisuustie 1, Ruovesi. Ruoveden Väri ja Pinnoite yhteyteen.